Utopolis.be

Visibiliteit

 

Adverteren in Utopolis

Met een jaarlijks bezoekersaantal van 1,5 miljoen, biedt Utopolis u de kans om uw merk meteen sterk en doelgericht te positioneren.  U kunt in alle vestigingen adverteren of campagne voeren op tal van mogelijke dragers tijdens doelgerichte events. Zo kunt u adverteren op de achterkant van onze bioscooptickets of affiches. Daarnaast kunt u uw merk ook zichtbaar maken via andere kanalen zoals lcd-schermen in de inkomhal, sampling, animatie, product placement of flyers aan de kassa. Tot slot zijn er uiteraard advertentiemogelijkheden op onze website. Neem zeker contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te leren kennen.

 

v1.jpgAffichage: dagelijks bezoeken duizenden potentiële klanten onze complexen. In elk van deze complexen kan u adverteren via affichage: Cinéposter, Vespasius en Boomerang.

 

Online: onze website www.utopolis.be wordt dagelijks druk bezocht door filmfans en andere geïnteresseerden. Dat maakt de site uiterst geschikt om uw product of merk in de kijker te plaatsen bij een groot publiek. U kunt daarbij rekenen op een zeer gerichte benadering van uw doelgroep, doordat we de bezoekersstatistieken van onze website zeer nauwgezet monitoren om aan u voor te leggen.

 

v2.jpgLCD schermen: alle Utopolis-complexen beschikken over een aantal grote lcd-schermen in de inkomhal, waar u uw product of merk in de spotlights kan zetten bij al onze bezoekers. 

 

Product placement: als u kiest voor product placement bij Utopolis zorgen wij ervoor dat uw doelgroep kennis maakt met uw product op een interactieve manier in een comfortabele omgeving. Het is de manier bij uitstek om het gebruiksgemak van uw product aan te prijzen in onze bioscoopcomplexen.

 

v3.jpgSampling: door middel van een samplingactie kunt u bij Utopolis uw product samples uitdelen aan de bioscoopbezoekers. Een ideale manier om de klant kennis te laten maken met uw nieuw product, geïntegreerd binnen de beleving die Utopolis voor haar bezoekers opzet.

 

Flyering aan de kassa: verspreid uw flyers, kortingsbonnen en brochures aan de Utopolis-kassa’s, en breng uw merk top of mind bij uw doelgroep.

 

v4.jpgAnimatie: laat klanten op een interactieve manier kennis maken met uw product door middel van een productanimatie. Wij voorzien een prominente plaatsing voor uw eyecatcher zoals live demo’s of workshops. Zo trekt  u zeer gericht de aandacht van de consument.

 

Sponsoring B2C-events

Utopolis organiseert op maandelijkse basis ook tal van zeer doelgerichte B2C-events. Wilt u uw merk op de voorgrond plaatsen tijdens events gericht op uw doelpubliek? Dan kunt u door middel van sponsoring van een van deze B2C-events uw segment perfect bereiken:


-          Ladies Movie Night: elke 2e woensdag en donderdag van de maand onze vaste afspraak met meer dan 3.000 vrouwen.

-          Kids club: elke 1e zondag van de maand een vaste gezinsuitstap voor mama, papa en de kids.

-          Cinema +: elke 1e dinsdag van de maand de vaste afspraak met 50-plussers.

-          Men’s Night: een avondje onder mannen met een echte stoere mannenfilm, hotdogs en biertjes.

-          Girl’s only: een zaterdagnamiddag met een echte meisjesfilm voor onze teenage girls.

 

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte? Dat kan via deze link.