Utopolis.be

Uw evenement

 

Zet uw bedrijf in de picture…

 

Onder het motto there’s no business like your business zetten wij uw bedrijf bij Utopolis volledig in de spotlights. Zij het voor een seminarie, een productpresentatie, een onvergetelijke avant-première voor uw beste klanten of een verwendag voor uw medewerkers: bij Utopolis kunt u voor elk bedrijfsevent rekenen op een onberispelijke service.

 

1.  Bedrijfspresentaties

Presenteer uw charts, jaarcijfers, business-simulaties aan uw partners en gasten op het grote witte doek en profiteer van de expertise van Utopolis. Met onze haarfijne digitale beeldprojectie en optimale geluidskwaliteit geven wij uw presentatie of event net dat tikkeltje meer uitstraling.  

 

Al onze zalen zijn voorzien van moderne presentatie- en videofaciliteiten.  U hoeft enkel uw laptop in te pluggen om via een pointer of via zelfbediening alle content met grandeur te presenteren.

 

Ons team van toegewijde medewerkers staat volledig tot uw beschikking en bouwt voort op zijn uitgebreide ervaring in het organiseren van seminaries, recepties, salesmeetings, opleidingen, productpresentaties, productlanceringen, congressen, tentoonstellingen, vakbeurzen, vergaderingen enzovoort.

 

Voor de catering biedt Utopolis u samen met huiscateraar Dinner Events een waaier van formules aan in onze receptieruimte, gaande van een uitgebreid walkingdinner tot verzorgde bediening aan tafel.

 

U kunt ook probleemloos met uw eigen cateraar bij ons terecht. Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden.

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte? Dat kan via deze link.

 

Bedrijfspresentatie.jpg 

 

2. Avant-premières en unieke filmprojecties

Utopolis biedt u de mogelijkheid uw gasten uit te nodigen voor een exclusieve avant-première. Zo geeft u uw klanten, partners, leveranciers en werknemers de kans  om als allereersten in België de blockbusters op groot scherm te beleven.

Hebt u een specifieke vraag? Bent u op zoek naar een welbepaalde film die perfect in het thema van de avond past? Wij staan u graag bij om  de geschikte keuze te maken voor uw gasten. 

TIP

U kunt uw bedrijfsfilm of -presentatie vrijblijvend voor en/of na de avant-première inplannen. Daarnaast voorziet Utopolis alle mogelijke technische ondersteuning om uw avond meer kleur te geven. Binnen een brede waaier van verschillende cateringformules hebt u ook op dat vlak de vrije keuze. Zo maakt u van uw avant-première een onvergetelijke gebeurtenis.

 

TIP

Nodig uw klanten of medewerkers ook eens uit met het hele gezin tijdens een familie-evenement. Succes gegarandeerd!

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte? Dat kan via deze link.

 

zaal1.JPG